Tidligere utstillinger
 

Asbjørn Rødberg
Among Dragons

Asbjørn kommer opprinnelig fra Risør, men har bodd mange år i Trøndelag. Han har gått på kunstskolen i Trondheim og på Kunstakademiet i Bergen, og jobbet i mange år som lærer i formgivningsfag på Fosen Vdg skole.
Stilen og hvilken isme Asbjørn jobber innenfor er like greit å definere som en stilmix. Han liker å mixe media og noen ganger multi media. Han presenterer billedkunst sammen med musikk. Asbjørn hadde første utstilling hos Galleri 7 med sin eventyrlige verden i ekte landskaper fra Fosen, "Among Dragons".

IMG_8043_edited.jpg
How about you_.jpg
Ellen Eikenes
Touch me

I Ellens malerier møter figurative elementer abstrakte former og mønstre som veves  sammen til en helhet. Malerienes tematikk, uttrykk og motiv peker mot hendelser  som vi kjenner oss igjen i. Og mange av hennes verk har en åpenhet som innebærer  utallige tolkningsmuligheter. Betrakteren får egne assosiasjoner i møte med  maleriene. Denne tvetydigheten i verkene er noe Ellen streber etter og er bevisst  gjennom hele arbeidsprosessen. Ellen inspireres av opplevelser i livet; av naturen, av møter med mennesker, av  musikken, av sjølivet og andre kunstneriske inspirasjoner. 

Astrid Lien
EQUUS

Helt siden Astrid begynte å gå har hun holdt tegne- og maleredskaper i hånden. Etter hvert, og i kronologisk  rekkefølge, har hun utviklet, og utdannet seg, og jobbet som illustratør, grafisk designer, Art Director og  visuell kommunikatør i Trondheim. I perioder har hun også fått tid til frie arbeider og utstillinger. De siste  årene har hun siktet seg mer og mer over i den kunstneriske sfæren, og særlig etter at digitaliseringen  endret det grafiske faget fra lekent og kreativt til mer kodebasert. I 2017 flyttet Astrid fra Trondheim til  Tjøme, noe som også har gjort det frie arbeidet mer gjeldende. Astrid lager bilder i ulike teknikker og uttrykk. Tidligere med olje, vannfarger og pastell. I perioder collage,  akryl og grafikk. For tiden konsentrerer hun seg om sin «selvkomponerte» fremgangsmåte. Med skalpell,  folie, blekk, kluter, svamper, vann og kjemikalier har Astrid funnet et uttrykk som kler sitt eget lynne og  snev av melankoli. Det er en møysommelig prosess med arbeid i mange lag, både med motivet og fargene  som blandes direkte på papiret. Motivene er ikke intuitive, tvert imot, de er tenkt ut før hun starter  arbeidet med dem.

Karusell1_edit.jpg
IMG_0318 (1).jpg
Brian Friedland
Tranquility of Light

Brian Friedland, opprinnelig fra USA, er nå bosatt i Trondheim, Norge, hvor han jobber som fysioterapeut. Det som en gang begynte med en hobby, for å unnslippe hans hektiske og stressende arbeid og hjemmeliv, ble til en sann lidenskap. Han har jobbet med forskjellige medier, men det ble akvarell malingen som fengslet han mest pga av dens flytende og spontane egenskap.  "Det er fasinerende å se på samspillet mellom pigmentet, vannet og papiret når det beveger seg og endres mens det tørker." Du må gi opp kontrollen og la maleriet male seg selv, på en måte.
Brian anser seg selv som landskapsmaler, men kan ikke motstå utfordringen med å prøve noe helt annet nå og da. Hans viktigste egenskap er bruken av lys for å skape en beroligende og rolig stemning som får deg til å trekke pusten dypt og glemme alle bekymringene dine. 

galleri7blank.png