Utstillinger

ons. 17. nov.

|

Galleri 7

"Touch me"- exhibition with Ellen Eikenes

«Jippi! Jeg vant et pottebrød!» Velkommen til utstilling med Ellen Eikenes i November! Ellens malerier møter figurative elementer abstrakte former og mønstre som veves sammen til en helhet. Malerienes tematikk, uttrykk og motiv peker mot hendelser som vi kjenner oss igjen i.

Registration is closed for this event.
Got It
 "Touch me"- exhibition with Ellen Eikenes

Tid & Sted

17. nov. 2021, 18:00 CET – 15. des. 2021, 16:00 CET

Galleri 7, Fjordgata 25, 7010 Trondheim, Norway

Om utstillingen

 «Jippi! Jeg vant et pottebrød!».

Velkommen til utstilling med Ellen Eikenes i November!

I Ellens malerier møter figurative elementer abstrakte former og mønstre som veves  sammen til en helhet. Malerienes tematikk, uttrykk og motiv peker mot hendelser  som vi kjenner oss igjen i. Og mange av hennes verk har en åpenhet som innebærer  utallige tolkningsmuligheter. Betrakteren får egne assosiasjoner i møte med  maleriene. Denne tvetydigheten i verkene er noe Ellen streber etter og er bevisst  gjennom hele arbeidsprosessen. 

Ellen inspireres av opplevelser i livet; av naturen, av møter med mennesker, av  musikken, av sjølivet og andre kunstneriske inspirasjoner. Å male er hennes store  pasjon. Det starter med en idé og en skisse før selve skapelsesprosessen på lerretet  starter. Spesielt i starten arbeider hun sterkt intuitivt med former, farger og linjer.  Formene veksles mellom organiske og stramme. Arbeidet videre foregår med  bevisste og intuitive valg. Målet er å utvikle maleriet slik at farge og form klinger  sammen og linjer skaper en helhet i komposisjonen. Målet er også å skape en  stemning ut fra et tema eller en idé. Ellen veksler i sitt kunstneriske virke mellom å male og å holde malekurs. Ellen arbeider med malerier i akryl, og med grafikk; fortrinnsvis serigrafi/silketrykk,  samt tegning.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Touch me

  $0

  Vernissage med Ellen Eikenes sin varme utstilling.

  $0

  0

  $0

Total

$0