top of page

KUNDESTØTTE

Vi er alltid glade for å svare på alle spørsmål du måtte ha. For å gjøre ting raskere og enklere for deg, vennligst sjekk tekst i bunntekstdelen der du kan finne svar på spørsmålet ditt. Hvis du ikke finner svaret du leter etter, eller føler at du ønsker mer hjelp, kan du ringe vårt vennlige og hjelpsomme kundestøtteteam.

gallerinr7@gmail.com

Tlf: 900 70 641

PERSONVERN

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Galleri 7 /Urban art as, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring. 

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd. 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:

Galleri 7 /Urban art as
Fjordgata 25

7010 Trondheim

E-post: gallerinr7@gmail.com

Telefon: +47 900 70 641

Personvernombud:

E-post: gallerinr7@gmail.com

Telefon: +47 900 70 641

 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.galleri7.com, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform er levert av wix.com og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter.

 

Underleverandører 

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. 

BETALINGSMETODER

- Credit / Debit Cards
- PAYPAL

- Betalinger i vår butikk

-VIPPS

Payment Methods
Contact
bottom of page