top of page

Frakt- og kjøpsbetingelser

Frakt- og kjøpsbetingelser​:


Hos Galleri 7/Urban art as gjør du et trygt kjøp. 

Vi pakker din bestilling samme dag som vi mottar den. Alt pakkes forsvarlig og blir sendt som registrert og sporbar postpakke. Vi har fri frakt på alle kjøp over kr. 5.000,-. På kjøp under kr. 2.000,- er fraktkostnaden på kr. 200,- (sporbar pakke). Vi gir deg beskjed når pakken er underveis, slik at du selv kan følge pakken via sporing.


Klikk og hent:
Kjøp på nett, klikk og hent. Bestiller du på nett men henter i galleriet selv kan du sikre deg gode kjøp før andre. Vi pakker og setter varene tilside, du stikker innom i galleriets åpningstider en dag det passer for deg. 

Gratis hjemkjøring:
Skal kunsten til et sted i Trondheim og omegn skal du ikke se bort i fra at vi finner på å kjøre den hjem til deg - helt gratis. Spør oss - så avtaler vi!


Vi sender til adresser i hele Norge:
For frakt utenfor Norge vil det komme tillegg i fraktkostnadene.

TA KONTAKT FØR KJØP OG FRAKT UTENFOR NORGE!!!


Angrerett:

Galleri 7 gjør så godt vi kan for at bildene i nettbutikken skal gjengi bildene så godt som mulig. Men farger kan variere fra skjerm til skjerm, og et lite bilde yter ikke alltid rettferdighet for et kunstverk. Du har alltid to ukers angrefrist etter at bildet er mottatt.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert av kjøpsloven, e-handelsloven og kreditkjøpsloven.

Kunstavgift:

For kunstkjøp over kr. 2.000,- kommer det et tillegg på 5% som går til Billedkunstnernes hjelpefond.

 

  • Gratis frakt over kr 5.000,-!

  • Pakkes innen 1-2 virkedager!

  • Alltid sporbar pakke!


........

 

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Galleri 7 / Urban art  as, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring. 

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd. 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:

Galleri 7

fjordgata 25

7010 Trondheim

E-post: gallerinr7@gmail.com

Telefon: +47 900 70 641

Contact
bottom of page