top of page
Art Gallery

Galleri 7
Om oss.

GALLERI 7
Hvor vitenskap og design møter kunsten-der magien blir til.

Galleri 7/Urban art er et konseptgalleri og samarbeidende designstudio. Vårt fokus er å gjøre kunst og den kunstneriske prosessen til en del av magien i hverdagen vår. Vi er et utradisjonelt galleri som mener det er rom for konseptuelle ideer i et rom for å vise frem kunst og design. Trondheim er i ferd med å bli Nord-Europas mest kreative knutepunktmekka. Vi mener det er rom for innovative og nye tilnærminger innenfor kunst- og designverdenen. Vi håper konseptgalleriet vårt vil være et vakkert bidrag til Trondheims mange flotte utstillingslokaler, gallerier og museer. 

Våre  stikkord er folkelighet og mangfold. Vi ønsker å definere kunsten slik den er; Kunst er en fellebetegnelse på menneskeskapte fenomener som blir laget for å dekorere og for å dele en opplevelse, fortelling eller følelse. Kunst dekker et stort mangfold av uttrykk, fra sang og dans (utøvende kunst), via diktning og skjønnlitteratur til maleri, skulpturer og arkitektur og fashion.

Vi ønsker å ta dere med på en reise og bryte barrièrer sammen med dere.

Galleriet formidler kunst og design i opphavsmannens / kunstnerens navn. Vi kommer til å kontinuerlig stille ut hva våre kunstnere og designer kreerer med unike utstillinger.

Kunst er er en stor og avgjørende investering, og da kan det være betryggende å teste ut om bildet eller designet man har valgt passer inn hjemme før man tar den endelige beslutningen. 

Vi tilbyr gratis kunstrådgivning både til private eller til bedrift og kan tilby hjemlån på enkelte av våre kunst-og designverk. Det er mulig å booke en betalt befaring av vår kunst- og interiørkonsulent for en dag eller lengre oppdrag.

Kom innom og lån med deg kunst, eller ta kontakt for å avtale hjemkjøring. (Innenfor Trøndelag)

Ved kjøp av kunst over kr.2000,- kommer det en 5 % kunstavgift i tillegg til kjøpsprisen.

Midlene fra kunstavgiften tilfaller kunstnere og rettighetshavere gjennom kollektive og individuelle ordninger. De kollektive ordningene forvaltes av Bildende Kunstneres Hjelpefond (BKH), og består av stipend, andre tilskuddsordninger og kunstpriser. 

Kjøper du via vår nettbutikk er alle prisene inkl. denne kunstavgiften. 

Galleri 7 var opprinnelig 7 kunstnere og designere som startet konseptet langt tilbake i tiden. Uten faste lokaler. Vi poppet opp med «pop-ups» før det var en terminologi. Gjennom årene har konseptet vært i utvikling og i stadig endring. Vi er nå flere kunstnere involvert, og fokuserer fortsatt på å vise frem kunst fra nye og fremadstormende stjerner :-)  Vi håper du vil kose deg med å besøke Galleri 7 mens du besøker Trondheim. Hvis ikke, kan du også plutselig fortsatt finne oss "poppe opp" i andre deler av verden også.  

 

Med vennlig hilsen,

Tania Winther

Nåværende eier og Gallerist

 

Åpningstider: Torsdag-fredag ​​10:00-17:00

Lørdag              11:00–16:00

Søndag                12:00-16:00

@2020 Alle rettigheter beskyttet Galleri 7/Urban art AS

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for sammenstilling av innholdet tillates ikke uten eksplisitt tillatelse. Alle foto av kunstverk er enten tatt av kunstneren eller Galleri 7/Urban art AS, og tillates ikke kopiert eller gjengitt!
Vi tar forbehold om skrivefeil, feil i produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden.Galleri 7 er mva pliktig. NB! Kunst er ikke mva pliktig.
Org.nr: 828 892 622
Bankkonto: 15067562698
For å betale med paypal:
paypal.me/gallerinr7
Adresse: Galleri 7/ Urban art AS
Fjordgata 25, 7010 Trondheim

Ta kontakt med oss!

Kontakt oss gjerne for å komme uteom våre åpningstider, eller ved spørsmål rundt våre produkter og kunstnere.

  • Facebook
  • Instagram

Takk for din beskjed!

bottom of page